En vecka kvar till tävling

Publicerat september 18, 2021

Godkväll! Nu är de en vecka kvar till tävling, hoppas ni är lika laddade som oss! Nu är det 22 lag anmälda som ni kan se på listan nedan. Under veckan kommer det ut lite info angående parkering i hamnen osv. Föranmälan stänger på torsdag kväll 23:59 Följ länken för att komma till anmälan: http://www.grumstrolling.se/vanern-pike-open/anmalan-vanern-pike-open/

Två veckor till tävling!

Publicerat september 13, 2021

Hej på er alla glada abborrefiskare! Nu är det lite drygt två veckor kvar till tävling, vi är riktigt laddade och vi hoppas att ni också ser fram emot denna tävling! Vi uppdaterar startlistan och vi kan konstatera att vi fått in ett team med ingen mindre än Ari Rantala i spetsen, den okrönte konungen av abborrefiske i Grumsfjorden och Borgvikssjön!
För anmälan: http://www.grumstrolling.se/van…/anmalan-vanern-pike-open/
Har ni några frågor är det bara att ni drar iväg ett pm eller en kommentar på facebook eller så skickar ni ett mail på samma adress som ni anmäler er på, tävlingsledarens nummer hittar ni även på anmälningssidan!

Hjälp med kort varsel

Publicerat september 12, 2021

Hej alla glada medlemmar! Imorgon klockan 16 vid den yttre rampen skulle vi behöva ha lite hjälp med att ralla lite grus då vi behöver täcka kabeln som går till virvelbildaren som håller rampen fri från is på vintern. Tag med spade om ni har någon, tack på förhand.

Snart 20 lag anmälda till VPO

Publicerat augusti 26, 2021

Som rubriken lyder är vi snart uppe i 20 lag inför höstens abborretävling. Anmälan finner ni under fliken tävling och där hittar ni även regler Är det något ni undrar över så hittar ni tävlingsledarens telefonnummer på anmälningssidan.

Uppdatering av startlistan

Publicerat augusti 15, 2021

Gokväll! Då har det gått en vecka igen och då är det dags att uppdatera startlistan. Tre lag har anmält sig under veckan och skulle ni vilja vara med i en tävling som passar alla abborrefiskare så ska ni passa på och vara med på den här. Om ni vill vara med och tävla så finner ni anmälan om ni följer länken: http://www.grumstrolling.se/van…/anmalan-vanern-pike-open/
Har ni några frågor så är de bara att ni skickar ett pm eller skriver en kommentar på Facebook, eller så kontaktar ni tävlingsledaren via telefon på numret ni finner via länken, hade bra så hörs vi!

Uppdatering av startlistan inför VPO

Publicerat augusti 8, 2021

Hallå eller! Då har anmälan varit öppen i en vecka och vi är för tillfället 14 anmälda lag till Vänern Perch Open den 25 september.
Vill ni vara med och tävla i en abborretävling som passar alla? Då ska ni passa på att vara med i den här tävlingen, alla metoder är tillåtna så länge man följer Vänerns fiskeregler, en tävling för alla helt enkelt! Vill ni vara med så följer ni länken: http://www.grumstrolling.se/van…/anmalan-vanern-pike-open/
Har ni några funderingar så är de bara ni hör av er på facebook eller till tävlingsledaren, hans nummer hittar ni om ni följer länken ovan. Hade gött!

Första uppdateringen av startlistan

Publicerat augusti 2, 2021

Hallå hallå! Vi uppdaterar startlistan och ser att 10 lag har anmält sig, mycket kul! Vill ni vara med och tävla i abborrefiske så kan ni anmäla er via denna länken: http://www.grumstrolling.se/vanern-pike-open/anmalan-vanern-pike-open/
Har ni några frågor är det bara att ni hör av er på facebook eller så hittar ni tävlingsledarens nummer om ni följer länken i inlägget! Ha de bra!

Vänern Perch Open 21

Publicerat augusti 1, 2021

Då slår vi upp portarna för anmälan till årets Vänern Perch Open den 25 september. Anmälan finner ni under fliken tävlingar och sedan under Vänern Perch Open, läs gärna igenom reglerna innan ni anmäler erat lag. Hoppas ni vill vara med och tävla igen, om ni har några funderingar är det bara att ni hör av er på Facebook eller så hittar ni tävlingsledarens nummer på anmälningssidan längst ner. Hade gött så länge! Hoppas vi ses den 25 september!

Vänern Perch Open och nytt klubbrekord

Publicerat juli 27, 2021

Hej! Då var det beslutat att vi kör Vänern Perch Open! Datumet blir lördagen 25:e september och vi tävlar som vanligt ifrån Grums. Anmälan öppnar på söndag 1:a augusti och sker här på hemsidan som vanligt, mer info kommer senare under veckan. Hoppas ni vill vara med och tävla i en abborretävling som passar  alla!
Vi har även fått ett nytt klubbrekord på gädda, Johnny lyckades med bedriften att fånga denna kloss till gädda på en trollad bomber. Nya klubbrekordet lyder 16,41kg fördelat på 130cm. Stort grattis till den fina fångsten önskar styrelsen.

Vinterträffen får SM-status!

Publicerat juli 19, 2021

Nu är det äntligen klart att Vinterträffen får SM-status! Sveriges bästa lax- & öringtrollare kommer att utses den fjärde och femte december i Grums. Vi hoppas på bra väder och lugna vindar!