Ställningen i Big Five!

Publicerat juli 5, 2020

Vi tar en koll i årets klubbtävling: Big Five. Topp tre är Andreas Dilén 17 poäng, Mats Andersson 17 poäng och Oskar Westlund på 12 poäng. Ut och fiska nu i semestertiderna! Ha de bra!

Nya fiskar till Big Five

Publicerat juni 28, 2020

Andreas fiskar som en gud för tillfället! Han anmäler in två toppfiskar till tävlingen. Den här öringen på 10350 gram och 93 cm som nöp en siklöja trollad i en anchovy special kommer att bli svår att slå men skam den som ger sig. Stort grattis till Andreas säger vi iaf!

Andreas passade på att testa lyckan på gösen under värmeböljan och blev belönad med en fin gös på 6020 gram och 81 cm. Gösen nöp en trollad bomber 17a.

Lax i värmen

Publicerat juni 25, 2020

Robin och Oskar i Team TopNotch testar på laxen idag och de nappar i värmen! 4540 gram och 74 lång.

Glad Midsommar!

Publicerat juni 19, 2020

Glad Midsommar önskar vi våra medlemmar och samarbetspartners!
Vad är mer somrigt än göstrolling? Andreas prövade lyckan och fick den här fina gösen på 80 cm. Gösfisket börjar komma igång på Vänern nu, så ut och ta dom!

Tabellen i klubbens Big Five hittar ni under fliken tävlingar, där hittar ni även bilder på alla de största fiskarna som anmälts in till tävlingen.
Tyvärr måste vi även meddela att vi får ställa Sommarträffen men vi kommer fortfarande ha Km-deltävlingen på det datumet och det kommer vara samma upplägg. Ett dygns fiske där lax, öring, gädda och gös räknas.

Gösfisket på Vänern börjar komma igång!

Publicerat juni 16, 2020

Andreas Dilén har varit ute och trollat gös på Vänern under de senaste dagarna i det fina vädret. Den största är denna granna gös på prick 80 cm och 5320 gram.

Nya anmälningar till Big Five!

Publicerat maj 31, 2020

Mats har varit i farten igen och anmäler in två öringar på 6350 gram respektive 5450 gram och en lax på 5350 gram. Mats totaldominerar öringtabellen, han har de fem största hittills i tävlingen.

Den första gösen som anmäls till årets tävling är en imopnerande pjäs på 88 cm och 7600 gram tung tagen på en djupgående bomber på 6 meter lina.

Mogge lyckades knipa en fin borre på en kräftjigg som vägdes till 1040 gram.

Uppdatering av Big Five

Publicerat maj 13, 2020

Mattias anmäler in en fin lax på 9120 gram.

Mats fortsätter att fånga fina fiskar, en lax och två öringar har han anmält.

Tävlingsledaren anmäler in en borre på 49 cm men tyvärr utlett och inte uppäten så vikten var enbart 1120 gram.

En glad Mogge anmäler en fin gädda på 8900 gram och tar andra platsen i gäddtabellen.

Utsättningar av smolt i Norsälven är äntligen tillbaka!

Publicerat maj 5, 2020

Nu äntligen efter ett par års kämpande så är utsättningarna av lax och öring tillbaka i Norsälven! Den 4/5 satte Fortum ut 45,000 laxsmolt av vad som vi kunde urskilja bra kvalité. Det var full fart från start på dom i alla fall, det stod några tryckare efter väggen ett tag men dom försvann snart ut i strömmen. Inom kort kommer det lika många G-Öringar.
Med vänlig hälsning, Ordförande Bengt Vargen Larsson.

Gå gärna in och prenumerera på Robins kanal. Många fina filmer, senaste filmen är från när Robin, Oskar och Alexander åkte ner till Ekenäs för att trolla stora laxar!

Inom kort kommer vi att uppdatera ställningen i våran klubbtävling Big Five! Rykten går om att en abborre på 49cm landats…

Km-2

Publicerat maj 2, 2020

Resultatet från dagens deltävling i km-serien där 10 lag kom till start finner ni nedan.
1. Särimner 8950gr
2. Åsfeldt 7750gr
3. PÅK 3750gr
4. Ozza 3400gr
Björn med en fin lax på 7750gr.
Fyra båtar hade fisk med in till land.

Beslut angående Vänern Pike Open

Publicerat

Hej på er, då var 2 maj här och beslut angående tävlan har tagits. Styrelsen i klubben har beslutat att ställa in årets Vänern Pike Open på grund av rådande situation med Covid-19. Vi kommer att flytta hela startlistan och de lag som står på kö till nästa års tävling. Vi kollar på datum inför nästa år och kommer ut med det så fort som möjligt. Passar inte nästa års datum kontaktar man oss via mejl grumstrolling@gmail.com eller här på Facebook så att något annat lag får ta den platsen. Har ni några funderingar är de bara ni hör av er.
Vi håller tummarna för att vi ska kunna anordna Vänern Perch Open som är planerad att genomföras den 26:e september.
Tack för att ni anmält er och visat intresse, ni anar inte hur mycket vi uppskattar de fina orden vi får höra om tävlingen och ingen är nog mer besviken än mig över detta beslut.
Ha det bra och ta hand om er, mvh tävlingsledare Oskar och styrelsen i Grums Trollingklubb.