En vecka till Vänern Trophy

Publicerat mars 26, 2023

Vänern Trophy närmar sig!

Nästa helg är de dags för tävling och det börjar trilla in lite anmälningar.

1. Mosquito Kil

2. JohSan

3. Särimner

4. Great catch

5. Ozza/Messi

6. Blücher&Josefsson

7. Ajfish

8. bj-ÖRN

9. Söderlund

10. Ozza/Messi

11. Mideboys

12. Ghostpepper

Vill ni föranmäla er så skickar ni ett mail till grumstrolling@gmail.com med teamnamn och deltagare med respektive telefonnummer.

Hoppas ni vill vara med, vi har beställt riktigt gött vårväder!

Vänern Trophy närmar sig!

Publicerat mars 23, 2023

Anmälan är ju som sagt öppen och det trillar in lite anmälningar inför nästa helg!

 1. Mosquito Kil
 2. JohSan
 3. Särimner
 4. Great catch
 5. Ozza/Messi
 6. Blücher&Josefsson

Vi håller tummarna för några fler anmälningar under kommande vecka och ett fint härligt vårväder, vill ni vara med och tävla så kan ni skrolla ner till nästa inlägg så står det utförligt hur ni går till väga. Hade gött!

Äntligen har vi fått tillbaka vår hemsida!

Publicerat mars 22, 2023

Efter några månaders strul har vi äntligen fått tillbaka våran hemsida! Vi ber om ursäkt för detta men nu är vi på banan igen och vi drar genast igång med att göra lite reklam för nästa veckas Vänern Trophy som går av stapeln lördagen den 1:e april. Det kostar 400:- per lag att vara med som betalas med swish på plats.

Vill ni vara med och tävla så skickar ni ett mail till grumstrolling@gmail.com med teamnamn och namn på deltagare som är med i båten samt två telefonnummer (används om vi eventuellt behöver få kontakt med er under tävlingen). Anmälan är inte bindande och ni betalar på plats för att göra det så smidigt som möjligt. 50% går till segraren och 25% går till största laxen/öringen.

Hoppas ni vill vara med och tävla den 1:e april.

Elfbaits

Publicerat november 27, 2022

Nästa partner inför Vinterträffen är Elfbaits eller Linus Elfstedt som han heter. Linus skickar några riktigt snygga wobblers som vi är riktigt tacksamma för.

För tillfället är det fyra lag anmälda och dom ser ni nedan, anmälan finner ni under fliken tävlingar och sedan Vinterträffen.

Startlista Vinterträffen 2022

 1. PÅK
 2. Gruffman
 3. Glanil
 4. AJFish.se

En vecka kvar till tävling!

Publicerat november 25, 2022

Som rubriken lyder så är det lite drygt en vecka kvar till årets Vinterträff. Prognosen för nästa veckas vindar ser faktiskt ganska bra ut för tillfället så vi håller tummarna för bra väder vilket säkert medför sig lite fler båtar till årets tävling.

En till samarbetspartner inför Vinterträffen är klubbens egna Björn Åsfeldt som driver företaget Åsfeldts skogsentreprenad. Som Björn själv skriver: Manuell skogsarbetare som kör motorsåg och röjsåg. Har även jordbrukstraktor med timmerkärra och han tar bland annat ner besvärliga träd i trånga utrymmen. Behöver ni hjälp med något i er trädgård eller på er mark så tveka inte på att kontakta Björn!

Anmälan och info hittar ni under fliken tävlingar, hoppas ni vill vara med och tävla nästa helg, trevlig helg på er!

Tack till Ica Klingan i Grums!

Publicerat november 23, 2022

En av våra samarbetspartners inför årets Vinterträff som går av stapeln nästa vecka är vår lokala Ica-butik Klingan strategiskt placerad i centrala Grums! Vi rekommenderar tävlande lag att inhandla era förnödenheter i denna mycket välsorterade matbutik! Tack än en gång och grattis till er utmärkelse som årets företagare i Grums kommun 2021!

För tillfället är det två lag anmälda till tävlingen nästa helg, de senaste dagarnas mycket blåsiga väder har säkert fått en del lag att vänta med sin anmälan. Vi håller givetvis tummarna för fint väder nästa helg! Anmälan hittar ni under fliken tävlingar, hoppas ni vill vara med!

Startlistan Vinterträffen 2022

 1. PÅK
 2. Gruffman

Km-serien avgjord!

Publicerat november 20, 2022

Förra helgen avgjordes klubbmästerskapet och Team Ozza avslutade med en stabil insats och befäste sin position som segrare i årets serie! Stort grattis säger vi!

Nu börjar vi ladda upp ordentligt inför Vinterträffen! Anmälan hittar ni under fliken tävlingar, hoppas ni vill vara med!

Km-5 imorgon

Publicerat november 12, 2022

Kaptensmöte imorgon 0730 som vanligt.

Km flyttas till söndag

Publicerat november 11, 2022

Beslut har tagits att flytta tävlingen från lördag till söndag.

Gräns mot Norsälvens fiskevårdsområde

Publicerat november 8, 2022

Vi har fått lite frågor om vart gränsen för Norsälvens fiskevårdsområde börjar och den ser ni på bilden nedan.