Snart dags för tävling!

Publicerat oktober 17, 2023

Godkväll, nu är det äntligen tävlingsvecka! På lördag är det dags för abborretävling! Det har inte kommit in några fler anmälningar så listan ser likadan ut som förra veckan.
En grej som är lite tråkig är väderprognosen inför helgen som visar på vindar från ost på 10 m/s och byvindar på 18 m/s och eventuellt snöblandat regn. Då vi i tävlingsledningen är av det skörare slaget och tycker att det är jättekul att fiska abborre i storm kan det bli att vi ställer in tävlingen tyvärr. Vi följer prognosen och återkommer givetvis under veckan med uppdateringar i frågan.
Man kan anmäla sitt lag till tävlingen fram tills torsdag natt och anmälan är givetvis inte bindande, mer info finner ni på länken nedan.
Anmälan finner ni på länken: http://www.grumstrolling.se/van…/anmalan-vanern-pike-open/
Startlistan:
1. Umarellerna
2. Mothugg
3. Skäggsill
4. Hotland Perch Hunters
5. Gäle
6. Vänervik
7. Fettulk
8. 99
9. Eko Banana
10. Spöknäckarna
11. Poppers
12. Bofab Predators
13. Top Notch
14. FalkHed
15. Newbie Fishing
16. Vanquishing Crooks
Har ni anmält er men inte står med i listan så får ni höra av er så löser vi det. Vi upprepar att det för i år kommer vara förbjudet att använda de så kallade livegivarna, de måste monteras av/ur båten och får alltså inte finnas med i båten under tävlingen.
Hoppas ni vill vara med och tävla med oss den 21 oktober i jakten på Vänerns stora abborrar! Har ni några funderingar är det bara att ni drar iväg ett pm eller en kommentar, eller ett mail på adressen ni finner på länken högre upp i inlägget, hade gött!