Vänern Pike Open 2023 är avgjord

Publicerat maj 14, 2023

Under årets tävling bjöds det på riktigt fint somrigt väder. Hela resultatlistan finner ni under fliken resultat ovan. En del upplevde väldigt trögt fiske och några lag lyckades som vanligt lite bättre. Det var en riktigt hård kamp om pallplatserna i år där dock segrande Team Stockfallet/A.H Baits vann med hela 18 cm på totalen 310 cm. För den bedriften blev de 5000:- och två beten från Johannes Lindgren (Rocktip Lures) rikare, utöver detta får de även stoltsera med vårt fina vandringspris i ett år, stort grattis önskar vi dem!

Största fisken lyckades även i år ett av klubbens lag fånga, Team Top Notch behövde dock inte dela den bedriften med ett annat lag i år. Största fisken blev i år en fin gädda på 110 cm och de belönades med 2500:- och även de gick hem med två beten från Rocktip Lures.

Vill rikta ett stort tack till alla deltagare som dyker upp och tack för de fina orden vi får om tävlingen, hoppas vi ses till hösten, då är det dags för ytterligare en abborretävling!