Snart dags för tävling!

Publicerat maj 10, 2023

Godkväll på lillördag! Det närmar sig tävling och vi passar på att gå ut med lite info inför tävlingen. På bilden nedan ser ni hamnområdet. Tyvärr har inte båtklubben hunnit laga kranen som ligger över vägen vid det röda strecket som ni ser på bilden vilket medför att vi inte kommer att köra som tidigare år där man åker runt och ställer sig på kö. När ni kommer in i hamnområdet så tar ni vänster direkt om det finns plats och ställer er på kö för rampning, finns det inte plats tar ni höger för att sedan vända och invänta plats. En annan rolig grej är att Johannes Lindgren har skänkt några beten till prisbordet för segraren och största fisken, stort tack Johannes!

Inga fler lag har anmält sig tyvärr men om ni vill vara med så finner ni info och anmälan på länken: http://www.grumstrolling.se/anmalan-vanern-pike-open/

Har det dykt upp några fler frågor så är det bara att ni slänger iväg ett pm, kommentar (Facebook) eller ett mail som ni finner på länken ovan.

Ha en trevlig kväll så ses vi på lördag!