Snart 20 lag!

Publicerat maj 3, 2023

Godkväll! Nu har snart 20 lag anmält sig och jag vet att några fler är på väg, har ni skickat in en anmälan men inte står med i listan så får ni höra av er så tar vi en titt på det, jag svarar på alla anmälningar så att ni vet att vi fått er anmälan. Anmälan finner ni på länken: http://www.grumstrolling.se/anmalan-vanern-pike-open/

Nu har även fiskeförbudet inträtt vilket innebär att det alltså är förbud på fiska gädda inom det röda området ni ser på bilden nedan, ni får givetvis fiska gädda i andra delar av Vänern eller i andra sjöar eller andra arter inom området.

Har ni några frågor så hör ni av er via mail eller ett pm eller varför inte en kommentar! Ha en trevlig helg!

Startlista Vänern Pike Open 2023 13 maj

1. Julmustachernasvänner

2. Mothugg

3. Fox Rage

4. bfb/catch & release Sweden

5. Smurg

6. Rocktip Lures

7. Eko Banana

8. Vänervik

9. Fishco Fanny

10. Pikehead

11. wärmlann

12. Fettulk

13. Pappaledig

14. Pappaledig 2

15. Bofab Predators

16. Jonas Brothers

17. PILF

18. Rally/Böjda Spön

19. Stockfallet/A.H Baits