Dags för tävling!

Publicerat september 23, 2022

Godkväll! Imorgon är det äntligen dags för tävling! Hamnen öppnar runt 0615, vill man lägga i tidigare så får man använda den yttre rampen (se bild). Startavgift betalas med swish och ett lag betalar med en swish. Mätbrädor delas ut efter kaptensmötet i vanlig ordning. Har ni några frågor är det bara att ni hör av er via pm eller en kommentar på Facebook. Annars får ni kontakta tävlingsledare på telefonnummer som ni finner i reglerna under fliken tävling. Ha en trevlig kväll så ses vi imorgon!Vit: Sekretariat
Svart: Parkering förbjuden.
Grön: Parkering tillåten.
Orange: Yttre rampen.
Gul: Inre rampen.
Rött: Färdväg i hamnområdet
Ljusblått: Tillåtet att anlägga båtar.Område som visar på vart 5-knop gäller.
Blått: Hamnområde.
Gult och Rött: Fiskeförbud.