Beslut om tävlan tas på fredag

Publicerat december 1, 2021

Godkväll! Efter ytterligare diskussioner bland styrelsen och ännu sämre prognoser inför helgen så har vi beslutat att vi tar beslut om tävlan på fredag eftermiddag.
Våran partner Bofab har haft diskussioner med några av deras leverantörer och de har fixat presentkort på Fairpoint (Westin och Kinetic) samt Savage Gear och DAM med fördelningen 3000:-, 2000:- och 1000:- det kommer att vara två presentkort av varje valör. En av vinnarna kommer alltså att få handla tex Westinprylar för 3000:- Utöver dessa presentkort kommer anmälningsavgifterna att gå till presentkort i 3 valörer på valfritt sortiment hos Bofab.
Alla som har betalat anmälningsavgiften kommer att vara med i utlottningen!
Har ni några frågor är det bara att ni hör av er!