En vecka kvar!

Publicerat november 27, 2021

Godkväll på er! Vi har fått in lite rapporter om trevligt fiske utanför Grums de närmaste vilket är väldigt kul såhär tätt inpå tävling och det kalla vädret hjälper nog till. Som vi skrev igår så jobbar vi med det kalla vädret som ska vara i Grums under veckan vilket kan leda till lite problem i hamnen men vi jobbar på problemet och kommer givetvis hålla er uppdaterade hela veckan. Vi kommer placera ut virvelbildare för att försöka hålla hamnen öppen. Nu är det en vecka kvar till tävling och vi vill gå igenom våra samarbetspartners och sponsorer till tävlingen en gång till. ICA Klingan som är en välsorterad matbutik i centrum av Grums ser till att vi kan sälja kokt korv och dryck vid målgång båda dagarna under helgen.
Behöver ni fylla på med bränsle och kommer västerifrån så rekommenderar vi ett stopp vid Preem i Slottsbron och kommer ni norr- eller österifrån så rekommenderar vi er ett stopp vid OKQ8 på Sveagatan.
Vi samarbetar med cateringfirman Susannes Lilla X-Tra så att våra tävlande lag kommer att kunna beställa smörgåsar, baguetter och sallader med dryck som man sedan hämtar ut i hamnen på respektive morgon och all mat är givetvis gjord i Susannes butik. Mer info om detta får ni i ett mail.
Vår lokala sportfiskebutik Bofab kommer vi handla presentkort av för en stor del av startavgifterna som i sin tur kommer att ge er bra rabatt på fiskeprylar, fritids- och jaktutrustning. Bofab har även meddelat att alla deltagare kommer få bra priser i butiken som dessutom planerar att hålla extraöppet på lördag för att bistå med eventuella nödvändigheter inför söndagen.
De båda sportfiskebutikerna i Karlstad Böjda Spön och Vidars Fiske kommer givetvis även de vara med och bidra till prisbordet vilket vi givetvis är väldigt glada och tacksamma för. Har ni vägarna förbi Karlstad är de väl värde ett besök!
Gladsax är med och bidrar med skedar av högsta kvalité!
Säfflebåtar är en fullserviceanläggning som i stort sett tar åt sig alla typer av marina jobb. Deras verkstadspersonal har stor och bred kunskap vad gäller både inom- och utombordare. Dem utför även plast och gelcoatjobb.
Fladen – Alla kan fiska!
Sportringen i Säffle Din lokala sportbutik i Säffle som erbjuder det mesta inom sport!
Swedol – Yrkesbutik och järnhandel med stort utbud och bra priser!
XL Bygg i Årjäng och Grums Är din lokala bygghandlare som erbjuder bra service och bra priser på virke och verktyg med bra kvalité!
Vi jobbar hårt för att få in fler partners!
Vill ni vara med och tävla så hittar ni anmälan och mer info på länken: http://www.grumstrolling.se/tavlingskalander/anmalan/