Tack för i lördas och är anmälan till vinterträffen öppen!

Publicerat september 28, 2021

Hej alla glada abborrefiskare! Vi börjar med att tacka för i lördags och för de fina orden vi får om tävlingen. Vi börjar med att berätta att vi börjar planera inför nästa års tävling, vad vi ska göra annorlunda och vad som behöver förbättras.

En grej som gick fel i år är att ett lags bilder blev hängandes i ”cyberrymden” mellan deras telefon och min telefon. Jag fick detta påpekat redan direkt efter prisutdelningen och var snabb med att kolla så att jag inte missat något vilket jag inte hade gjort. Jag vet inte vad som blev fel men något jag hade kunnat göra annorlunda är att fråga om alla som skickat in fem godkända fiskar fått ett svar från mig så hade grejen vart löst där men detta glömde jag tyvärr. Team FalkHed hade nämligen lyckats fånga en total på 194cm och hade därmed landat på en tredjeplats. Så vi passar på att säga ett stort grattis till dem och bra fiskat! Nästa år slipar vi på rutinerna så att detta inte ska ske igen.

Har ni några funderingar, frågor eller åsikter får ni väldigt gärna höra av er till oss så ska vi gladeligen svara på dem. Ha de bra så länge! // Oskar Westlund

 

Vi har öppnat anmälan till Vinterträffen 2021 som i år är med SM-status för er som är intresserade av att jaga titeln bäst i Sverige på trolling! Mer info finner ni under fliken tävlingar.