Klubbmaterial och nya medlemmar!

Publicerat april 17, 2021

Hej på er i vårvärmen! Vi har gått igenom vårat förråd och hittat lite jackor som blivit kvar, det finns tre i en liten tjockare variant i storlek L och XL som är blå eller svart. Det finns även några jackor i storlek XXXL i svart färg. Tyvärr har jag ingen bild på dem, de går lös på endast 200:- st. Vi har även ett gäng vimplar kvar för 50:- st. Ta kontakt med oss via Facebook eller kontakta Anders på 070-572 83 36 om ni skulle vara intresserade.

Vi välkomnar även fyra nya medlemmar välkomna till vårt lilla sällskap, Johnny, Tommy, Per-Åke och Hans, välkomna! Jag citerar Hans: ”Jag använder ju rampen då och då så jag tänkte att en medlemsskap vore på sin plats” Använder ni också rampen vid järnvägen så uppskattar vi alla bidrag vi kan få om det är via medlemsskap eller bara en ”rampavgift” så kan ni göra det via swish till nr: 123 375 66 81

Medlemskapet kostar 300:- och då går 150:- till mer lax- och öringsmolt i Vänern.