Påminnelse om medlemsavgifter

Publicerat januari 29, 2021

Hej! Styrelsen vill påminna medlemmar  och nya medlemmar om årets medlemsavgift som ligger på 300:- där 150:- går till mer lax och öring. Medlemsavgiften betalas enklast med swish till telenr: 123 375 66 81 glöm inte att märka med namn.

Nu är det även kört att komma ut på Vänern från Grums och det kommer det nog vara ett tag, vi kommer med en blänkare när det är möjligt att komma ut igen. Strax innan isen la sig han Mattias ut och han lyckades landa en riktigt fin öring på 7540gr och 82cm.

Mr. Ordförande har hittat ut på pimpelisarna och fått en fin borre på 820gr och 40cm. 

Var försiktiga om ni ska ut på isarna. De börjar bli bra, på Borgvikssjön ska de va bra isar och det lär inte dröja innan de ligger bra isar på Grumsfjorden också. Ha en trevlig helg!