Det närmar sig…

Publicerat september 25, 2019

Halloj!
Det har kommit in några fler anmälningar sen den senaste uppdateringen och nu är vi 23 lag som föranmält sig inför lördagens Vänern Perch Open, jättekul! Vi är laddade till tusen! Anmälan och information finner ni under fliken tävlingar.
Föranmälan stänger imorgon (torsdag) kväll 23:59 Bestämmer man sig för att vara med på fredagen får man anmäla sig på plats till en förhöjd kostnad, då blir priset 250:- per person. Glöm inte att avgiften ska betalas med kontanter och inga mynt.
Vi påminner om kaptensmötet som börjar 07:30 innan det ska man ha betalt sin startavgift annars får man inte vara med och tävla, minst en tävlande måste vara med på kaptensmötet. Måttbrädan får man efter kaptensmötet. Är det några funderingar kontaktar ni tävlingsledaren Oskar Westlund: 076-779 47 74 eller skickar ett pm till oss på Facebook.
Det går även lite rykten om att Gäddgapet håller på med ett bete som kommer att delas ut i vanlig ordning till den längsta fisken…
Mer info kommer imorgon!