Sammanfattning av helgen och Sommarträffen

Publicerat maj 20, 2019

Nu blickar vi fram mot årets Sommarträff som går den 19-20 juli. Tävlingen startar 17:00 på fredag och avslutas 17:00 på lördag. Hur man fördelar sin tid under dygnet är upp till var och ett av teamen. Lagen kommer att få anmäla tre gäddor, tre gösar och tre laxar/öringar. Enbart trolling. Vi mäter enbart fiskarna vilket möjliggör catch & release på samtliga arter om man vill göra det, minimåtten för Vänern gäller! Anmälan öppnar lite längre fram.

Under helgen gick Vänern Trophy av stapeln och resultatet ser ni nedan. 

Brynja Boys som tog hem årets Trophy, grattis!

Störst lax/öring tog Team Unik med en lax på 6680 gram.

Segrarna i Km-2 blev Team Top Notch och strax efter kom Team Ghostpepper som var de enda av fem lag från dagens km-tävling som lyckades fånga godkänd fisk. Team Top Notch vann även Dm-tävlingen i gädda som gick samtidigt med VPO, under helgen blev det klart att de fick en plats i nästa års Sm-final där de kommer vara med och tävla om sm-guldet i gädda, stort grattis önskar klubben.

Km-serien efter två deltävlingar.