Inför VPO

Publicerat april 28, 2019

Hej allihopa! Nu är det lite drygt en vecka kvar till tävling! Under veckan kommer det att komma upp en del info gällande tävlingen. Vi börjar med några av våra samarbetspartners och vi börjar på matsidan, äta bör man annars dör man! Bra mat och vätska är viktigt för att kunna fiska koncentrerat under en hel dag och vi börjar med Susannes lilla x-tra. Susanne gör riktigt bra baguetter och sallader! Susanne gräddar baguetterna själv, gör alla röror och såser från grunden, samt alla sallader! Till våran tävling kommer ni ha chansen att köpa färdiga paket som ni hämtar och betalar i hamnen innan tävlingen. Ni skickar ett meddelande till Oskar Westlund på telenr: 076-779 47 74 vad ni vill ha och ert teams startnummer så för vi det vidare till Susanne, har ni några frågor eller allergier får ni ta kontakt med Susanne lilla x-tra på facebook eller via telefon: 070-898 28 08. Ni kommer att kunna betala med swish.
 
Priser och smaker:
Baugett + Dricka 50cl + Chokladbit. 65:-
Kyckling curry
Kyckling sweetchilli (het)
Räkröra
Ost&skinka
Kebab
 
Sallader:
Sallad + Dricka 50cl + Bröd + Dipp. 75:-
Kycking
Räkor
Kebab
Ost&skinka
 
Dipp till sallader:
Ört&vitlök
Rodeisland
Mangoraja
 
Priser:
Dricka 15:- 50cl (Fanta, Cocacola, Sprite)
Nocco 25:- (Miami)
Chokladbit 10:- (dubbelnougat, japp, dajm, snickers).
 
I hamnen på morgon och efter tävling kommer GLG catering att sälja korv och hamburgare, det kommer att gå att betala med kontanter och swish!
Vid funderingar är det bara att ni hör av er till tävlingsledaren Oskar Westlund på telenr: 076-779 47 74.