Påminnelse om anmälan till VPO och DM!

Publicerat februari 22, 2019

Vi påminner er om att anmälan till vårens VPO öppnar på söndag (24/2) 18:00. Det kommer att ske här på hemsidan och mer info kommer på söndag. Vi kommer även att arrangera DM i gädda samtidigt som VPO den 4:e maj. Enda kravet är att alla i laget måste vara medlemmar i sportfiskarna innan tävlingen och man skickar helt enkelt med medlemsnumret i anmälan till VPO om man vill vara med och tävla i DM. Man kommer inte att kunna tävla enbart i DM utan man måste vara med och tävla i VPO också, startavgiften höjs då till 250:- per person istället för 200:- som det är normalt under VPO. Beroende på hur många lag som ställer upp i DM avgör hur många lag som får en biljett till nästa års SM-final i gädda! Har ni några frågor tar ni kontakt med tävlingsledare Oskar Westlund på telenr: 076-779 47 74 eller via ett pm på vår Facebooksida. Hoppas vi ses den 4:e maj och på Bait Bashen imorgon!