Tävlingsvecka!

Publicerat december 3, 2018

Nu är det äntligen tävlingsvecka och Vinterträffen står för dörren! Föranmälan är öppen fram tills torsdag 18:00, det går att anmäla sig på plats men då till en förhöjd avgift av 600:- istället för 500:-. All info finner ni under fliken tävlingar. 

Igår drog även vårat lotteri igång till förmån för vårat arbete för mer lax och öring i Vänern där varenda krona kommer gå till just mer lax och öring i Vänern i form av smolt. Vill ni bidra med en slant kan ni göra det via vårat swishnummer: 1232452191 Pengarna går då raka vägen in på vårat lax- och öringkonto eller med kontanter på Bofab där listan med alla nummer och priser står. Vill ni vara med och tävla men inte har möjlighet att komma in till Bofab i Grums går det bra att swisha och ta en skärmdump och skicka till oss på Facebook eller till telefonnummer: 076-779 47 74 så ska vi göra så gott vi kan för att ni ska få det nummer ni vill ha, skulle ni vinna kommer vi inte stå för eventuell fraktkostnad av priserna. Stort tack till Bofab i Grums som hjälper oss med lotteriet!