Kommande tävlingar!

Publicerat juli 26, 2018

Hej på er i sommarvärmen! Nu kommer det lite info om kommande månader.
Först ut är abborretävlingen vi har nästa helg (4 augusti), det kommer ut en startlista snart, anmälan till den sker via ett pm till antingen Vänern Pike Opens eller Grums Trollingklubbs facebooksida, eller via sms till tävlingsledare oskar westlund på telenr: 076-779 47 74.
Vi har beslutat att köra sommarträffen och Km-4 den 18 augusti då de tyvärr blev inställda i helgas. Anmälan finner ni under fliken tävlingar, välkomna in med era anmälningar så hoppas vi på bättre väder den här gången.
Som en del av er säkert har hört så blir det ett nytt uplägg för nästa års SM i gädda. Kval till SM sker numera via DM-tävlingar (eller swedish pike league) och det blir endast en tävling per distrikt och kvalet för att få vara med i SM-finalen 2019 sker i år. Vi i Grums Trollingklubb kommer att arrangera Värmlandsdistriktets tävling! Tävlingen kommer att ha exakt samma upplägg som våra VPO-tävlingar fast med ett aningen mindre minimått. Vi kommer att tävla i Värmeln och vi utgår ifrån Edanes båthamn som ligger norra änden på sjön. Det kommer att kosta 250:- per person då det tillkommer fiskekort och rampavgift, i övrigt kommer pengarna att fördelas 25% till största fisk och 50% till vinnande team. För att få vara med och tävla MÅSTE man vara medlem i sportfiskarna. Hur många team vi blir avgör hur många team från Värmland som får en plats i SM-finalen 2019. Tävlingen går av stapeln den 22 september och tävlingstiden är 08-16. Det kommer komma ut mer info nästa vecka, vi hoppas att så många som möjligt tycker detta blir en rolig grej så att så många som möjligt vill vara med och tävla!
 
Sist men inte minst så kör vi ju givetvis en VPO under hösten också! Det blir precis som vanligt, 200:- per person, 80 cm minimått, Karba-Grums och tävlingen är den 6 oktober 08-16. Hoppas vi ses då!