VPO Vår 18 avgjord!

Publicerat maj 13, 2018

Godkväll på er! Tack för gårdagen. Vi arrangörer är väldigt nöjda med hur dagen och tävlingen fortskred. Hoppas även ni tävlande är det! Det verkade som att alla lag fick fisk och enbart 4 lag gick utan fisk över 80 cm. Team Skatbo slog till med det längsta resultat hittills 296 cm och Team Glanil tog dagens längsta gädda på 113 cm. Hela resultatlistan hittar ni under fliken resultat.
Nu vill vi arrangörer be er tävlande om en gentjänst, vill att ni skickar bilder på era fångster men även andra bilder som har med tävlingen att göra så att vi kan göra ett litet galleri på Facebook och här på hemsidan. Detta gör ni enklast genom att antingen maila dem till: grumstrolling@gmail.com eller skickar dom till oss på Facebook eller så skickar ni dem till 076-779 47 74, välj det ni tycker är smidigast! Vi blir gladare desto fler bilder vi får in och tack på förhand! Nästa VPO är den 6 oktober boka in det i eran kalender så hoppas vi att vi ses då! Pssst….är ni tävlingssugna är ni välkomna att delta i abborretävlingen vi kommer arrangera under slutet på sommaren, men mer om det senare! Ha de gött!