Sammanfattning av årsmötet.

Publicerat februari 26, 2017

Idag var det dags för årsmöte, det är nu en ny ordförande i klubben vid namn Bengt Vargen Larsson. Även vice tävlingsledare Oskar Westlund klev upp ett snäpp och efterträder Jörgen Söderlund som huvudtävlingsansvarig. Vid sin sida kommer Robin Johansson vara.

I fortsättningen kommer inga inbjudningar till möten eller inbetalningar för medlemsavgift skickas per brevpost utan den informationen kommer här på hemsidan.

_DSC7650

Klubbens ekonomi ser bra ut och vi kommer investera en del i klubblokalen som SKA färdigställas under året. Klubben arbetar aktivt i att förbättra fisket i Vänern. Vi har mycket kontakt med Fortum om deras utsättningar. Vi vill att de ska sätta ut mer fisk i sjön. Svaren vi fått från dem är positiva och de undersöker möjlighet att sätta i fisk där vi har satt i många lyckade isättningar. Enligt Länsstyrelsen är det ett av de bättre ställena i norra Vänern då det är nära ut till öppet vatten med stora djup precis utanför. De önskar då hjälp av klubbens medlemmar när detta är dags för att hjälpa till med hanteringen av fisken. I år ska Fortum sätta i 300 000 smolt i Vänern. De kommer tömma sina bassänger då de ska bygga en toppmodern anläggning med tempererade tankar.

Tävlingskalendern fast spikades.

8 april: KM-1
29 april: Vänern Trophy
13 maj: Vänern Pike Open Vår
3 juni: KM-2
30 september: Vänern Pike Open Höst
4 november: KM-3
25 november: Vinterträffen

_DSC7651

Vinnare av klubbserien: Team Slampajk