VPO Höst är avgjord!

Publicerat oktober 2, 2016

Godkväll! Tack för igår alla medverkande för att ni var med och gjorde gårdagens VPO till den största hittills! Vi arrangörer är väldigt nöjda med hur allt flöt på under dagen, tyvärr har vi väll alla varit med om bättre gäddfiske men så är det med fiske ibland! I och med att vi inte förde in era bilder till våran dator igår skulle vi bli väldigt glada om ni som har lite trevliga bilder skulle kunna skicka dem till oss på vår mailadress: grumstrolling@gmail.com när ni ändå är i farten kan ni passa på att ge oss lite feedback om det är nåt ni tycker inte funkade så bra så att vi kanske kan ändra på det inför vårtävlingen 2017.
Vi passar även på att säga grattis än en gång till Team Fiskebröder som inte bara tog den längsta gäddan, de vann dessutom hela tävlingen med 104cm före tvåan! För den prestationen vann de inte bara äran, de fick 7050:- kontant rakt i näven! Bra jobbat! Här kan ni följa dem på deras blogg: http://fiskebroder.blogspot.se
Vill även säga ett tack till Gädd Gapet för betet du gjorde som teamet med den längsta gäddan fick återigen, tack! Vill ni se snygga beten ska ni kolla in hans kreationer!
 
Tack för i år och hoppas vi ses till våren 2017! Resultat och bilder kommer förhoppningsvis ut imorgon. _dsc6855