Första upplagan av Vänern Pike Open

Publicerat oktober 9, 2015

Hej!
Nu är VPO inte långt borta! Hoppas ni laddar ordentligt för en bra dag på sjön! Vi vill passa på att påminna om kaptensmötet klockan 07:30. Ni som trailar kan använda er av två ramper, en ligger vid järnvägen och en ligger inne i själva ”hamnområdet”. Om ni är osäkra på vart ni ska åka så kan ni skriva eller söka upp adressen Edsholmsgatan 7 Grums 66432. Hamnområdet kommer att vara tillgängligt ca en timme innan kaptensmöte. Kaptensmötet kommer att ske vid våran klubbstuga inne på hamnområdet alldeles bredvid rampen. För att underlätta vid ”inmätning” ber vi er att tömma minneskorten på era kameror/mobiler för att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Om ni undrar över något skicka ett meddelande eller ring 076-7794774. Vi ses imorgon!