Resultat KM1 = KanonFiske!

Publicerat april 5, 2014

Första klubbtävlingen de senaste åren har vi haft riktigt bra fiske, iår var inget undantag. Redan klockan halv 2 hade en av båtarna fiskat FULLT!  Detta team blev även dagens segrare, Team Söderlund/GLG. Robin K fiskade idag med sin dotter och lyckades att ha med 5 godkända fiskar iland och hamnade på en stabil andra plats. Dagens största fisk bärgade Team Solo hem, en stabil öring på 85 cm och dryga 6,5 kg! Med den och 2 fiskar till blev de dagens trea. Team Fetto blev dagens fyra med också tre godkända fiskar, idag lyckades de fiska en hel dag och Stefan blev inget sjösjuk.

Trolling-KM-1-2014

Från vänster Team RK/Gladiator, Team Solo, Team Söderlund/GLG och Team Fetto.

Dagens STÖRSTA öring.

Robin Karlsson gast för dagen, Tilde! 😀