Norra Vänern 131213

Publicerat december 14, 2013

Fisket i norra Vänern var riktigt bra igår.Alla båtar som rampade i Grums hade mig veterligen fisk med iland, allt från 1 fisk till 6 fiskar och mängder med små öringar. Ni som följer bloggarna såg väl att Brynja Bojs fiskade fullt på Hammarö sidan? Några mer rapporter därifrån har vi inte för tillfället men mottager gärna. Sen vet väl dom flesta att fisket i Dalbosjön är fortfarande riktigt bra (för en del i alla fall). Guiden Tommy Nerstrand hade riktigt bra med 8st fina fiskar med till sina gäster. Grattis säger vi till Tommy med gäster! Teamet Anders Bladh/Ulf Eriksson fiskade fullt i någorlunda samma område. Grattis grabbar! Sen fanns det väl båtar i det området som inte hade samma flyt, dom nämner vi inte vid namn ;).
Mvh Grums trollingklubb.