Vi behöver fler som hjälper till!

Publicerat februari 12, 2013

Som sagt tidigare ska trollingklubben vara med och hjälpa till vid pimpel SM, men vi behöver fler folk som är med och hjälper till! De vore ju fantastiskt om ni som kan är med och hjälper till, kom ihåg att ni inte behöver vara där hela helgen!

De vi ska göra är att hjälpa till med försäljning av korv, hamburgare, dricka mm, även parkeringsvakt, hjälpa till vid kontroll av utrustning och invägning. Överskottet från försäljningen kommer att tillfalla trollingklubben, och har vi tur så kommer det långt till en ny brygga vid vår ramp. Just därför är det viktigt att alla som kan är med och hjälper till. Som ni ser i tider så behöver man inte vara där hela tiden, utan endera kanske man kan förmiddag eller eftermiddag.

Tider
lördag:
 06:30 – 10:30 13:00 – 18:00
söndag: 06:30 – 09:30 12:00 – 18:00

Har ni möjlighet att hjälpa till, skicka då ett mail till buick56@hotmail.com skriv då ert namn och telefonnummer samt de tider ni kan hjälpa till.

Ni kan även höra av er till Niklas Grundström på telenr: 070-350 08 61