Resultat KM-5 och Klubbserien 2012

Publicerat december 2, 2012

Idag skulle klubbserien 2012 avgöras, endast ett team valde att ställa upp. Team Söderlund / GLG , Jörgen gastades idag av Jakob Wikström. Jörgen hade innan den femte deltävlingen två deltävlingar som han hade vägt in fisk på (en förstaplats och en andraplats) så han hade allting och vinna. I och med att Team Söderlund/GLG var enda båt och vägde in fisk idag vann de KM-5 och därmed vann även  klubbserien 2012!

Grattis till segern!

Vinnare KM-5 och Klubbserien 2012!

Team Söderlund / GLG

 

Här finner ni sammanställningen för klubbserien 2012 : Trolling-KM-2012

 

Nu är även de tekniska problemen lösta så det har skett en heldel uppdateringar på hemsidan under dagen, under galleri finns ett bildspel från Vinterträffen bland annat.