Isättning och Vinterträffen!

Publicerat november 19, 2012

Idag har de varit en händelserik dag, 3500 smolt har vi satt i Vänern idag tack vare er. Vi i klubben tackar allra ödmjukast till alla som är med och bidrar och vi hoppas att ni fortsätter hjälpa till och förbättrar fisket i Vänern efter lax och öring.
Idag var det första gången vi planterade in laxar, 1000 st laxar och 2500 st öringar var det som piggt simmade iväg. Som vanligt levererad Sävenfors fiskodling smolt i yppersta kvalitet, se bilden. Sven-Erik Sköld från länsstyrelsen var i förra veckan på plats i Sävenfors och kontrollerade smolten.

Till helgen körs Vinterträffen som planerat, men Vänerns vattennivå ställer till det lite för oss. Som ni ser på bilden nedan kan det behövas gummistövlar vid rampning vi den inre rampen. Den yttre är det inga problem med, så var ute i god tid till helgen för det kan bli köer vid rampningen då vattennivån ställer till det.