Trevligt mail från Sportfiskarna!

Publicerat oktober 15, 2012

Vi i klubben fick ett väldigt välkommet mail (mailet ser ni nedan) idag nämligen från Peter på sportfiskarna! Vi hade sökt pengar till vår utsättning i höst från ABU Garcia fiskevårdsfond och fått det beviljat!
Vi vill tacka Peter och ABU för ert stöd till våran utsättning!

”Hej Grums Trollingklubb,

Bra jobbat med projektet ”Mer lax i Vänern”. Sportfiskarna driver ett projekt för insamling av fångstdata för lax och öring i Vänern som ni säkert känner till och har då god hjälp av er klubb genom Kalle Abresparr.

Ni har nu blivit beviljade 25 000 kr från ABU Garcia fiskevårdsfond till utsättning och märkning av lax och öring i Vänern.
Ni kommer få formellt beslut skickat till klubbens adress.

Vi ser fram emot fortsatt god samverkan med klubben när det gäller fångstdatainsamling för Vänern där ni är ett gott föredöme med rapporter från era tävlingar och sammankomster. Har ni frågor eller annat är ni välkomna att kontakta mig på nedanstående tel eller mail.

Fiskehälsningar

Peter Belin, Sportfiskarna”