Glöm inte att lämna era granar!

Publicerat januari 9, 2022

Som ni säkert har sett tidigare år så samlar vi in granar tillsammans med SFK Trekroken och vi skulle uppskatta om ni vill hjälpa oss att göra det i år med, det är bara att lämna dem vid Trulsens parkeringsplats.

Km-5 inställt igen

Publicerat januari 8, 2022

Vi skulle ha fått hjälp av Blom med att bryta is men ställer in på grund av vindprognosen.

Km-5 flyttat till söndag

Publicerat januari 7, 2022

På grund av rådande isläge så får vi flytta km-5 till på söndag och hoppas att det går att gå ut då även om det i nuläget ser tungt ut.

Km-5

Publicerat januari 2, 2022

God fortsättning på 2022 börjar vi med,  eftersom vi inte har haft möjlighet att avgöra km-serien 2021 så testar vi lördag 8/1 alt 9/1. Vi ber om ursäkt för det sena beslutet Men tre team har fortfarande chansen att ta hem segern och vi tycker att de vore roligt att vi tävlar om det.

Gott nytt år!

Publicerat december 31, 2021

Grums Trollingklubb önskar medlemmar och vänner ett riktigt Gott Nytt År!

God Jul!

Publicerat december 24, 2021

God Jul vill vi önska alla våra vänner och medlemmar. Passa på att njuta av ledigheten och den goda maten så får vi hoppas på att det blir lite fiske i mellandagarna. Vi passar även på att påminna om vår insamling av julgranar som vi gör vasar av tillsammans med SFK Trekroken.

Lottningen är klar

Publicerat december 4, 2021

1:a Team Pubo
2:a Team Stefan och Janne
3:a Team Hurricane trolling
4:a Team Sulfhur hill trolling
5:a Team 033
Priset för störst fisk över 2 dagar lottades ut till Team Glanil.
En förteckning över våra sponsorer kommer efter helgen.
Sen vill vi tacka Sportfiskarna som har beslutat att skänka anmälningsavgiften till SM till mer smolt i sjön vilket innebär 6600kr, det tackar vi för.

Vinterträffen och SM är inställt

Publicerat december 3, 2021

Vinterträffen och SM är inställt på grund av de prognoser som råder inför helgen. Priserna kommer att lottas ut idag.

Beslut om tävlan tas på fredag

Publicerat december 1, 2021

Godkväll! Efter ytterligare diskussioner bland styrelsen och ännu sämre prognoser inför helgen så har vi beslutat att vi tar beslut om tävlan på fredag eftermiddag.
Våran partner Bofab har haft diskussioner med några av deras leverantörer och de har fixat presentkort på Fairpoint (Westin och Kinetic) samt Savage Gear och DAM med fördelningen 3000:-, 2000:- och 1000:- det kommer att vara två presentkort av varje valör. En av vinnarna kommer alltså att få handla tex Westinprylar för 3000:- Utöver dessa presentkort kommer anmälningsavgifterna att gå till presentkort i 3 valörer på valfritt sortiment hos Bofab.
Alla som har betalat anmälningsavgiften kommer att vara med i utlottningen!
Har ni några frågor är det bara att ni hör av er!

Tävlingsvecka!

Publicerat november 30, 2021

Godkväll på er i kylan!
Nu har vi i styrelsen precis kommit hem från ett möte som givetvis genomsyrats med snack inför helgens tävling. Det ser i rådande stund riktigt dåligt ut och säkerheten går givetvis i första hand. Vi använder oss av windfinder och smhi och då kollar vi på Klackens Fyr. Vi har tagit beslutet att vi bestämmer på lördag morgon om vi tävlar eller inte. Föranmälan stänger på torsdag kväll. För anmälan: http://www.grumstrolling.se/tavlingskalander/anmalan/
Har ni några funderingar är det bara att ni hör av er till oss via mail eller pm, hade bra!