Nu öppnar vi anmälan till årets abborretävling

Publicerat september 17, 2023

Nu öppnar vi anmälan till årets abborretävling som går av stapeln den 21 oktober. Hoppas ni vill vara med och tävla. Fisket börjar komma igång vilket bådar gått inför tävlingen. Anmälan finner ni under fliken tävlingar, där finner ni även reglerna. Nytt för i år är att vi kommer förbjuda de så kallade livegivarna.

Hoppas ni vill vara med och tävla med oss den 21 oktober i jakten på Vänerns stora abborrar!

21 oktober blir de abborretävling!

Publicerat augusti 28, 2023

Som ni ser i rubriken så kommer vi köra abborretävlingen lite senare än vad vi brukar, generellt tycker vi att fisket har varit bättre då och vi har velat testa det ett par år men det har inte passat. Tävlingens upplägg kommer att vara precis som tidigare år där alla metoder är tillåtna så länge man följer Vänerns fiskeregler men mer om det närmare tävlingen. Däremot kommer vi att förbjuda alla så kallade livegivare.

Anmälan öppnar någon gång under nästa vecka!

Sommarträffen inställd

Publicerat juli 13, 2023

Godmorgon. Tyvärr så har vi bara 2 båtar anmälda och utöver det så ser det ut att bli väldigt blåsigt vilket innebär att sommarträffen ställs in. Vi flyttar km-3 och återkommer om kk6.

Sommarträffen 23

Publicerat juli 3, 2023

Ett försenat Glad Midsommar från oss i styrelsen!

Nu börjar vi närma oss för tävling igen vilket innebär att vi öppnar anmälan till sommarträffen som går av stapeln fredag 14/7. Det är fri start från 17:00 fredag och målgång lördag 15/7 17:00. I år fiskar vi endast efter lax/öring och gös. Minimått Gös 47 cm, lax och öring 62cm, där tre fiskar av varje art räknas. Tävlingen är online vilket möjliggör att vi kan starta från både Grums och Ekenäs. Anmälningsavgiften är 400:- och föranmälan sker till grumstrolling@gmail.com Gös ger 1 poäng per cm och lax/öring ger 2 poäng per cm. Frågor kontakta Bengt Vargen Larsson 072-202 30 91 eller kontakta oss på Facebook/messenger.

Med vänlig hälsning, styrelsen.

Vänern Pike Open 2023 är avgjord

Publicerat maj 14, 2023

Under årets tävling bjöds det på riktigt fint somrigt väder. Hela resultatlistan finner ni under fliken resultat ovan. En del upplevde väldigt trögt fiske och några lag lyckades som vanligt lite bättre. Det var en riktigt hård kamp om pallplatserna i år där dock segrande Team Stockfallet/A.H Baits vann med hela 18 cm på totalen 310 cm. För den bedriften blev de 5000:- och två beten från Johannes Lindgren (Rocktip Lures) rikare, utöver detta får de även stoltsera med vårt fina vandringspris i ett år, stort grattis önskar vi dem!

Största fisken lyckades även i år ett av klubbens lag fånga, Team Top Notch behövde dock inte dela den bedriften med ett annat lag i år. Största fisken blev i år en fin gädda på 110 cm och de belönades med 2500:- och även de gick hem med två beten från Rocktip Lures.

Vill rikta ett stort tack till alla deltagare som dyker upp och tack för de fina orden vi får om tävlingen, hoppas vi ses till hösten, då är det dags för ytterligare en abborretävling!

Dags för tävling!

Publicerat maj 12, 2023

Då var de kvällen innan tävling! Hoppas ni är laddade för en trevlig dag på sjön! All info ni behöver veta ligger redan uppe i tidigare inlägg så passa på att skrolla ner och ta en kik på dem. Här är en länk till reglerna: http://www.grumstrolling.se/wp-content/uploads/2023/04/vpo-Var-23-regler.pdf
Hamnen öppnar vi upp runt 06 men den yttre rampen är alltid öppen för den morgonpigge!
Ha en go kväll så ses vi imorgon!

Snart dags för tävling!

Publicerat maj 10, 2023

Godkväll på lillördag! Det närmar sig tävling och vi passar på att gå ut med lite info inför tävlingen. På bilden nedan ser ni hamnområdet. Tyvärr har inte båtklubben hunnit laga kranen som ligger över vägen vid det röda strecket som ni ser på bilden vilket medför att vi inte kommer att köra som tidigare år där man åker runt och ställer sig på kö. När ni kommer in i hamnområdet så tar ni vänster direkt om det finns plats och ställer er på kö för rampning, finns det inte plats tar ni höger för att sedan vända och invänta plats. En annan rolig grej är att Johannes Lindgren har skänkt några beten till prisbordet för segraren och största fisken, stort tack Johannes!

Inga fler lag har anmält sig tyvärr men om ni vill vara med så finner ni info och anmälan på länken: http://www.grumstrolling.se/anmalan-vanern-pike-open/

Har det dykt upp några fler frågor så är det bara att ni slänger iväg ett pm, kommentar (Facebook) eller ett mail som ni finner på länken ovan.

Ha en trevlig kväll så ses vi på lördag!

Tävlingsvecka!

Publicerat maj 8, 2023

Gokväll! Då har vi klivit in i tävlingsveckan, det ska bli kul att tävla lite igen! Nedan ser ni lagen som är föranmälda för tillfället.
Johannes Lindgren, Rocktip Lures kommer skicka med ett par beten som går till största gäddan och segrarna vilket vi är väldigt glada för. Vi får väll hoppas att det trillar in några fler lag under veckan, de ser ju ut att bli väldigt bra väder iaf!
Anmälan hittar ni på länken: http://www.grumstrolling.se/anmalan-vanern-pike-open/
Har ni några frågor så får ni höra av er på mail, pm eller kommentar (Facebook), hade bra så länge!

21 lag anmälda

Publicerat maj 7, 2023

Godkväll! Nu är vi 21 lag som föranmält sig och jag vet att några fler anmälningar är på väg, har ni skickat in en anmälan men inte står med i listan så får ni höra av er så tar vi en titt på det, jag svarar på alla anmälningar så att ni vet att vi fått er anmälan. Nu har förra årets segrare som har rekordet på 323 centimeter anmält sig, så söker ni revansch så är det bara att anmäla sig!

I år har vi infört förbud på livegivare vilket innebär att det inte är tillåtet att använda eller ha med dem monterade i båten. Har ni en fast monterad i båten så får ni alltså montera bort dem under tävlingen. Har ni några frågor så tar vi det på mail som ni finner på länken till anmälan nedan, pm eller en kommentar på Facebook.

Anmälan finner ni på länken: http://www.grumstrolling.se/anmalan-vanern-pike-open/

Reglerna och info finner ni här: http://www.grumstrolling.se/…/04/vpo-Var-23-regler.pdf

Nu har även fiskeförbudet inträtt vilket innebär att det alltså är förbud på fiska gädda inom det röda området ni ser på bilden nedan, ni får givetvis fiska gädda i andra delar av Vänern eller i andra sjöar eller andra arter inom området.

Har ni några frågor så hör ni av er via mail eller ett pm eller varför inte en kommentar! Ha en trevlig helg!

Startlista Vänern Pike Open 2023 13 maj

1. Julmustachernasvänner

2. Mothugg

3. Fox Rage

4. bfb/catch & release Sweden

5. Smurg

6. Rocktip Lures

7. Eko Banana

8. Vänervik

9. Fishco Fanny

10. Pikehead

11. wärmlann

12. Fettulk

13. Pappaledig

14. Pappaledig 2

15. Bofab Predators

16. Jonas Brothers

17. PILF

18. Rally/Böjda Spön

19. Stockfallet/A.H Baits

20. Top Notch

21. Extremeseakerbaitpowercrankmega

Resultat km-2

Publicerat maj 6, 2023

Till dagens km-2 kom det tre båtar till start och tyvärr var fisket väldigt segt då inga godkända kom upp och de små lyste med sin frånvaro de också.