21 lag anmälda

Publicerat maj 7, 2023

Godkväll! Nu är vi 21 lag som föranmält sig och jag vet att några fler anmälningar är på väg, har ni skickat in en anmälan men inte står med i listan så får ni höra av er så tar vi en titt på det, jag svarar på alla anmälningar så att ni vet att vi fått er anmälan. Nu har förra årets segrare som har rekordet på 323 centimeter anmält sig, så söker ni revansch så är det bara att anmäla sig!

I år har vi infört förbud på livegivare vilket innebär att det inte är tillåtet att använda eller ha med dem monterade i båten. Har ni en fast monterad i båten så får ni alltså montera bort dem under tävlingen. Har ni några frågor så tar vi det på mail som ni finner på länken till anmälan nedan, pm eller en kommentar på Facebook.

Anmälan finner ni på länken: http://www.grumstrolling.se/anmalan-vanern-pike-open/

Reglerna och info finner ni här: http://www.grumstrolling.se/…/04/vpo-Var-23-regler.pdf

Nu har även fiskeförbudet inträtt vilket innebär att det alltså är förbud på fiska gädda inom det röda området ni ser på bilden nedan, ni får givetvis fiska gädda i andra delar av Vänern eller i andra sjöar eller andra arter inom området.

Har ni några frågor så hör ni av er via mail eller ett pm eller varför inte en kommentar! Ha en trevlig helg!

Startlista Vänern Pike Open 2023 13 maj

1. Julmustachernasvänner

2. Mothugg

3. Fox Rage

4. bfb/catch & release Sweden

5. Smurg

6. Rocktip Lures

7. Eko Banana

8. Vänervik

9. Fishco Fanny

10. Pikehead

11. wärmlann

12. Fettulk

13. Pappaledig

14. Pappaledig 2

15. Bofab Predators

16. Jonas Brothers

17. PILF

18. Rally/Böjda Spön

19. Stockfallet/A.H Baits

20. Top Notch

21. Extremeseakerbaitpowercrankmega