Första uppdateringen av startlistan för VPO

Publicerat april 24, 2023

Hej på er! Nu har vi haft anmälan öppen några dagar och det har trillat in några anmälningar så vi kör en uppdatering av startlistan i en lite enklare variant första gången, har ni skickat in en anmälan men inte står med i listan så får ni höra av er så tar vi titt på det, jag svarar på alla anmälningar så att ni vet att vi fått er anmälan. Tänk på att vara noga när ni skriver ert teamnamn, jag skriver som ni stavar! Anmälan finner ni under fliken tävlingar. Har ni några frågor så hör ni av er via mail eller ett pm eller en kommentar på Facebook! 
Startlista Vänern Pike Open 2023
1. Julmustachernasvänner
2. Mothugg
3. Fox Rage
4. JcLures/AH.Baits
5. Smurg
6. Rocktip Lures
7. Eko Banana
8. Vänervik
9. Fishco Fanny
10. Pikehead
11. wärmlann
12. Fettulk
13. Pappaledig 
14. Pappaledig 2
15. Bofab Predators