Äntligen har vi fått tillbaka vår hemsida!

Publicerat mars 22, 2023

Efter några månaders strul har vi äntligen fått tillbaka våran hemsida! Vi ber om ursäkt för detta men nu är vi på banan igen och vi drar genast igång med att göra lite reklam för nästa veckas Vänern Trophy som går av stapeln lördagen den 1:e april. Det kostar 400:- per lag att vara med som betalas med swish på plats.

Vill ni vara med och tävla så skickar ni ett mail till grumstrolling@gmail.com med teamnamn och namn på deltagare som är med i båten samt två telefonnummer (används om vi eventuellt behöver få kontakt med er under tävlingen). Anmälan är inte bindande och ni betalar på plats för att göra det så smidigt som möjligt. 50% går till segraren och 25% går till största laxen/öringen.

Hoppas ni vill vara med och tävla den 1:e april.