En vecka kvar till tävling!

Publicerat november 25, 2022

Som rubriken lyder så är det lite drygt en vecka kvar till årets Vinterträff. Prognosen för nästa veckas vindar ser faktiskt ganska bra ut för tillfället så vi håller tummarna för bra väder vilket säkert medför sig lite fler båtar till årets tävling.

En till samarbetspartner inför Vinterträffen är klubbens egna Björn Åsfeldt som driver företaget Åsfeldts skogsentreprenad. Som Björn själv skriver: Manuell skogsarbetare som kör motorsåg och röjsåg. Har även jordbrukstraktor med timmerkärra och han tar bland annat ner besvärliga träd i trånga utrymmen. Behöver ni hjälp med något i er trädgård eller på er mark så tveka inte på att kontakta Björn!

Anmälan och info hittar ni under fliken tävlingar, hoppas ni vill vara med och tävla nästa helg, trevlig helg på er!