Vänern Pike Open 2022

Publicerat maj 14, 2022

Godkväll! Då har man fått i sig lite mat och landat i soffan efter en rolig dag på sjön, hoppas ni haft lika roligt som mig! Vill börja med att tacka alla er deltagare som är med och tävlar och tack för de fina orden vi får om tävlingen! Ett stort tack ska även gå till Sportfiskarna för vårt fina samarbete, är ni inte medlemmar där så tycker jag att det är dags att ni blir det! Stort grattis till Johan och Kim som tog hem dagens seger på ett storartat sätt med den nya rekordtotalen på 323cm. De tog även den största gäddan i tävlingen tillsammans med grabbarna i Top Notch och fick därmed dela på den segern och det gjorde dom med en gädda på 112cm.
Nedan ser ni Johan och Kim samt topp 15 under dagens tävling, för hela listan följ länken: http://www.grumstrolling.se/…/2022/05/VPO-22-1-2.pdf
Sist men inte minst så vore det roligt med lite bilder så ni får gärna skicka era posebilder via mail eller Facebook så ska vi göra ett litet album av dem, tack på förhand! // Oskar.