Vänern Pike Open

Publicerat april 28, 2022

Nu börjar det närma sig tävling igen! Vi är väldigt laddade och tycker det ska bli riktigt kul att få tävla och träffa alla glada gädfiskare igen. Var vänligen läs igenom reglerna som ni finner under fliken tävlingar och sedan under Vänern Pike Open. Är det något ni undrar över så är det bara att ni kontaktar oss på mailen ni anmälde er till eller så går ni in på Facebook. En ny grej i år är att vi kommer att ha ett fiskeförbud inför tävlingen för att vår tävling helt enkelt inte ska innebära ett förhöjt fisketryck på vattnet. Det kommer att vara förbud från och med fredagen den sjätte maj till och med att tävlingen börjar på lördagen 14:e maj. Området som det är förbud att fiska gädda på ser ni på bilden nedanför. Har ni några frågor är det bara att ni hör av er som sagt. Mer info och startlistan kommer ut strax.