Imorgon är det tävling!

Publicerat september 24, 2021

Äntligen vart de helga och imorgon är de dags för tävling igen! Hamnen är öppen från 06:15 imorgon, ska man lägga i tidigare får man använda den yttre rampen.

Startavgiften betalas mellan 0700 och 0730 imorgon via swish till tävlingsledaren och enbart en swish per lag gäller. Med andra ord så får ni sköta betalningen inom laget och så får en skicka den summa som gäller för laget till tävlingsledningen för att vi lättare ska kunna hålla koll på vilka lag som betalat. Har man inte betalat innan 0730 får man inte vara med och tävla.
Vi kommer inte dela ut några mappar med regler eller någon fångstrapport i år på grund av corona. Rapporteringen sker via messenger till den här sidan eller till tävlingsledarens telefonnummer. Bilderna på era tävlingsfiskar ska skickas mellan 1600 och 1620. Enbart en bild per fisk mot måttbrädan ska skickas och en posebild. Inga bilder under tävlingstiden. Mer om detta under kaptensmötet.
Se bilderna nedan för vad som gäller i hamnområdet, efter start och vart det är förbjudet att fiska. En vanlig fråga vi får är om man får fiska med upphängare och det är inte tillåtet, enbart ett spö och ett bete per person får vara i vattnet samtidigt. Har ni några andra funderingar får ni gärna höra av er via pm på Facebook eller direkt till tävlingsledaren, hans telefonnummer hittar ni i reglerna.
Rött: Följ markeringen när ni använder den inre rampen och ställ er i kö för att invänta er tur att rampa.
Gul: Inre rampen.
Svart: I dessa områden gäller parkeringsförbud.
Grönt: Här är det tillåtet att parkera.
Rosa: Stugan där kaptensmötet sker och där ni får er mätbräda som ni tar efter kaptensmötet.
Orange: Yttre rampen.
Inom det röda området är det förbjudet att överträda hastigheten 5 knop, överskrider man den hastigheten så att inga tvivel finns att man håller en högre hastighet än 5 knop blir man omedelbart diskad.
Blått: Hamnområde.
Gult: Innanför gula markeringen är det förbjudet att fiska.
Rött: Innanför det röda området är det förbjudet att fiska.
Startlistan finner ni under fliken tävlingar och sedan Vänern Perch Open.