Vänern Pike Open 21 inställd!

Publicerat mars 31, 2021

Hej på er. Då har det gått ett år igen och när vi egentligen brukar börja ladda ordentligt inför tävling får vi återigen ta det oundvikliga beslutet att ställa in, det finns inga vägar ikring det här beslutet. Vi kommer inte att flytta tävlingen till i höst heller pga att andra har planer på att arrangera stora tävlingar i vår närhet vilket kommer medföra ett alldeles för högt fisketryck på Vänern samt att vi då har planer på att förhoppningsvis kunna arrangera Vänern Perch Open. Precis som förra året kommer vi att behålla startlistan som den är och flytta den till nästa år. Ni som redan har en plats behöver inte göra nånting. Ganska glasklart. Frågor tas i kommentarsfältet eller vi meddelande på Facebook och på frågan: Varför arrangerar inte ni när andra gör det? Kommer ni få svaret: Vi hänvisar till pandemilagen som gäller till 30 september 2021.