Dags att betala medlemsavgiften!

Publicerat januari 13, 2021

Då har det gått ett år igen vilket innebär att det är dags att betala medlemsavgiften igen. Lättast är att betala medlemsavgiften med swish till: 123 375 66 81 och glöm inte att skriva namn när ni swishar. Vill man går det givetvis att betala till klubbens bankgiro: 5244-9980 skriv gärna namn så går det fortare/lättare för Anders när han ska bokföra.

Det går givetvis att skicka en peng till klubben om man känner att man vill stödja vårt arbete för ett bättre fiske i Vänern eller en liten rampavgift kanske när man använt den yttre rampen för att bättra på karman lite! För nya medlemmar hänvisar vi till fliken om och sedan ny medlem! Hoppas ni vill vara med och stödja vårat arbete!

Styrelsen håller på att kolla på hur vi ska kunna genomföra ett årsmöte. Det kommer mest troligt inte att bli ett möte likt tidigare år pga de restriktioner som vi har i landet för tillfället. Vi får se hur det blir, mer info kommer senare när de börjar dra ihop sig. Ta det försiktigt om ni ska ut på isen!