Beslut angående Vänern Pike Open

Publicerat maj 2, 2020

Hej på er, då var 2 maj här och beslut angående tävlan har tagits. Styrelsen i klubben har beslutat att ställa in årets Vänern Pike Open på grund av rådande situation med Covid-19. Vi kommer att flytta hela startlistan och de lag som står på kö till nästa års tävling. Vi kollar på datum inför nästa år och kommer ut med det så fort som möjligt. Passar inte nästa års datum kontaktar man oss via mejl grumstrolling@gmail.com eller här på Facebook så att något annat lag får ta den platsen. Har ni några funderingar är de bara ni hör av er.
Vi håller tummarna för att vi ska kunna anordna Vänern Perch Open som är planerad att genomföras den 26:e september.
Tack för att ni anmält er och visat intresse, ni anar inte hur mycket vi uppskattar de fina orden vi får höra om tävlingen och ingen är nog mer besviken än mig över detta beslut.
Ha det bra och ta hand om er, mvh tävlingsledare Oskar och styrelsen i Grums Trollingklubb.