Vänern Perch Open avgjord!

Publicerat september 29, 2019

Igår gick den första upplagan av Vänern Perch Open av stapeln och 21 lag kom till start vilket vi är väldigt nöjda med som arrangör för att vara första gången vi arrangerar en abborretävling. Fisket var lite varierande men många fiskar mellan 39 och 30 cm gick upp. 16 av 21 lag fick fem eller fler godkända abborrar (minimått 30cm) vilket får ses som klart godkänt.
Segrade gjorde Bofab Predators feat Gäddgapet på 211cm, de fick även tävlingens längsta abborre som var 44cm lång.
Tvåa blev Fredrik och Dennis i Team Che på 202cm.  Trea blev Top Notch på 198cm.
Stort tack till Tomas Gäddgapet Nilsson som åter en gång bidrog med ett bete som gick till det lag som fångade den längsta fisken i tävlingen! På Tomas hemsida: http://www.gaddgapet.se hittar ni färgkartor på de flesta av betena han tillverkar, svenskt hantverk när det är som bäst.
Nedan ser ni resultatlistan.
Tack till er som var med och tävlade igår och har ni några fina bilder får ni gärna skicka dem till oss via pm på Facebook eller till grumstrolling@gmail.com Tack på förhand!