VPO avgjord, nu siktar vi mot Vänern Trophy!

Publicerat maj 7, 2019

Under helgen avgjordes vårens VPO där Team PILF stod som segrare på 301 cm, stort grattis till dem! Hela resultatlistan hittar ni under fliken resultat och ett galleri med bilder från helgen finner ni under fliken galleri. Vi vill tacka våra samarbetspartners som var med och bidrog till vårt lilla prisbord, Johan Stångberg (Slaskbait), Elis Wessmark (Mosbait), Johannes Lindgren (Rocktip Lures), Tomas Nilsson (Gäddgapet), och Alexander Pollack (Top Notch Fishing). Stort tack till Susannes lilla x-tra som fixade frukost- och lunchpaket till några av lagen. Ett extra stort tack riktar vi till Niclas på GLG som grillade burgare och korv till deltagarna vid målgång där alla intäkter skänktes till klubben, stort tack Niclas och GLG!

Nu börjar vi ladda för Vänern Trophy och Km-2 som går av stapeln om drygt två veckor, närmare bestämt den 18 maj. Det kostar 400:-/lag som betalas kontant på plats (ingen extra avgift för km-deltävlingen), 50% går till segraren och 25% går till största laxen/öringen. Hoppas så många som möjligt kan vara med så laddar vi för en trevlig dag på sjön!