Resultatet från årets Jullotteri!

Publicerat december 21, 2018

Hej allihopa! Nu har vi haft dragningen för årets jullotteri! Hela dragningen finns på vår Facebooksida, tyvärr är filen för stor att ladda upp här på hemsidan så vill ni se hela lottningen får ni gå till vår Facebooksida. Vi kontaktar vinnarna imorgon och stort tack till er som varit med och bidragit till mer lax och öring i Vänern. Vi vill även passa på att säga tack till våra samarbetspartners Bofab, Team Sportia i Säffle och Arvika Fiskecenter för priserna ni bidragit med och ett extra tack till Bofab som lånade ut lite utrymme i deras butik. Alla priser finns att hämta på Bofab i Grums. God Jul och Gott Nytt År önskar vi i Grums Trollingklubb!

Nedan följer resultatet från dragningen:

Förstapriset gick till lott nr 1 och Elias Klum vinner tomten som karvats av vår ordförande Bengt Larsson. Stort grattis säger vi till Elias!

Andrapriset gick till lott nr 74 och Niclas Grundström vinner den motorsågskarvade örnen, grattis Niclas!

Tredjepriset gick till lott nr 318 och Carina Löwgren vinner igloostövlarna i valfri storlek som sponsrats av Bofab, grattis Carina!

Fjärdepriset gick till lott nr 114 och Patrik Meszaros vinner fiskesettet som sponsrats av Team Sportia i Säffle, grattis Patrik!

Femtepriset gick till lott nr 264 och Sandra Edkvist vinner de dekorativa trähjärtana från Arvika Fiskecenter, grattis Sandra!