Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "grumstrolling.se.mysql.service.one.com" in /customers/3/1/e/grumstrolling.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1775 Jullotteri! « Grums Trollingklubb

Jullotteri!

Publicerat december 14, 2018

Det är en vecka kvar på vårat jullotteri som vi arrangerar till förmån för mer lax och öring i Vänern där alla inkomster går till just mer lax och öring i Vänern. Lotterna finner ni på Bofab i Grums och där kan ni betala med kontanter eller swish. Har ni inte möjlighet att komma till Grums för att köpa lotter kan ni betala med swish till nr: 123 245 21 91 och skicka en skärmdump på swishen till 076-779 47 74 så ska vi hjälpa er att få det nummer ni vill ha, lotterna kostar 40:- eller tre för 100:- Tack för ert bidrag och ha en trevlig helg!