Resultat KM-4

Publicerat november 24, 2018

5 båtar till start i dagens KM-deltävling. Vänern visade sig från sin blåsiga sida men klubben har en hel del skickliga trollingfiskare som drillade tungt. Två laxar runt 9 kg och en öring på drygt 6 bland annat.

Vinnare blev Team Söderlund/GLG med en lax på 9060 gr i topp. Jörgen, Söderlund själv var tydligen på Ullared idag enligt säkra källor och kunde inte delta själv. Dock verkade det inte göra något?

Andra teamet med storlax var team Ghostpepper med en lax på 8960 gr.

1:a Team Söderlund/GLG
2:a Team Ghostpepper
3:a Team Särimner

I tisdags bjöd sportfiskarna in till Vänerinformation. Det var trevligt med många spännande föredrag. Organistationer som var där var Sportfiskarna, SLU, Länsstyrelsen Värmland, Laxfond Vänern, HAV, Jordbruksverket, Fortum/Gammelkroppa Lax, och SVA. Efter föredragen var det frågestund och Bengt passade på att ställa några frågor.