Mer info!

Publicerat oktober 4, 2018

Vi fortsätter att lägga ut info inför helgens tävling så att alla kommer vara så bra förberedda som möjligt. Vi börjar med att påminna om att det är 200:-/deltagande, kontant betalning är det som gäller och det ska vara jämna pengar, inga mynt och startavgiften ska vara betald innan kaptensmötet som börjar 07:30!

Vi kommer att vara i hamnen klockan 06:00.

Reginas Salong kommer att bjuda på kokt korv i hamnen efter målgång!

Sen ber vi er som inte läst igenom reglerna redan att göra det.

Är det så att ni vill vara med och tävla så skicka in en anmälan så hamnar ni på reservlistan så tar vi kontakt med er så fort vi får reda på om något lag ställer in, en uppdaterad startlista finner ni under fliken tävlingar.

Sist men inte minst, hjälp varandra i hamnen på lördag så att allt går så smidigt som möjligt nu när vi blir så många lag.

image1

Team Top Notch skickar med fyra stycken Billys som kommer gå till tvåan och trean!

Skärmavbild 2018-10-02 kl. 10.53.39

Bilden ovan: Röd linje och ruta visar vart man parkerar bil och trailer.

Svart cirkel visar parkeringsförbud då det är en vändplats, detta är väl utmärkt med skyltar.

Ljusblå cirklar är de två ramperna vi har till vårat förfogande.

Gula linjer visar vart man kan lägga båten efter man trailat, det kan vara bra att ha med fendrar och något extra rep då det kan bli trångt i hamnen. Vi kommer att öppna en av de stora bryggorna och där är det bara att lägga sig om platsen är ledig.

Grön ruta är klubbstugan, där betalas startavgifter, där kommer vi ha kaptensmötet och där finns även dass om nöden slår till.

Den mörkblå linjen visar hur man ska åka om man ska använda den inre rampen. Åk runt och ställ er i kön och börja göra i ordning båten för att traila.