Sommarträffen 2018 och Km-4 den 21 juli

Publicerat juli 10, 2018

Hej allihopa! Som rubriken lyder är det snart dags för Sommarträffen och Km-4. Vi kommer göra allt vi kan för att detta ska bli ett så trevligt event som möjligt och vi håller tummarna för ett så bra väder som möjligt! Är ni predatortrollare så får ni inte missa den här tävlingen då vi fiskar efter lax, öring, gös och gädda. Det kostar 500:- (kontant) att vara med och vinnaren får 50% av startavgifterna och största fisken belönas med 25% av startavgifterna. De övriga 25% går till mer lax/öring i Vänern. För er som ska vara med i Km-4, glöm inte de extra 200:- för den startavgiften. Startlistan uppdateras så fort anmälningarna kommer in och startlistan finner ni under fliken sommarträffen på tävlingar. Är det något ni funderar på är det bara att ni hör av er till tävlingsledaren Oskar westlund på telenr: 076-779 47 74 Anmälan finner ni under fliken tävlingar. Hoppas vi ses nästa lördag! Sommarträffen 2018