Abborretävling

Publicerat augusti 17, 2017

Hej alla glada fiskare!

Vill ni stilla tävlingssuget lite är ni välkomna att delta i en abborretävling nu på tisdag 22/8, ingen föranmälan krävs. Samling i hamnen (Karba) 17:30. Tävlingen startar 18:00 och vi fiskar till 21:00. Avgiften är 50:- per person och den ska vara betald i kontant jämna sedlar, barn under 10 år tävlar gratis. Det är en lagtävling där teamet med de tre längsta abborrarna vinner tävlingen och tar hem hela potten. Gällande regler är vänerns fiskeregler, ett aktivt spö per deltagare.

Blir vädret för dåligt kommer tävlingen att ställas in och detta kommer att meddelas i god tid om så skulle vara fallet.

Frågor hänvisas till tävlingsledare Oskar Westlund med telenr: 076-779 47 74.

Håll tummarna för bra väder på tisdag så ses vi i hamnen, tight lines så länge!