Grumsvattnen 11/3

Publicerat mars 13, 2017

Detta inlägg bär mig emot men okej vi får ta detta ändå. Mattias och jag var laddade till tänderna igår (sånt som går över efter en timma) trollstavarna var laddade med helt rätta beten (det gick över efter 45 min) vi kom rätt från början (trodde vi ja) mycket betesfisk här ligger vi kvar idag nu var vi överens om (en liten stund i alla fall) blev ngr telefon samtal, ja vi har fått en, en båt hade fått två, jaha sen blev vi Team Swebuss som vanligt kors tvärs hit och dit inget blev rätt och allt blev fel men tillslut körde vi på en gädda som intill båten blev en öring på 62 cm ca (ismo quack räddade namnet)Nästa fisk va en öring Vänerrekord som inne vid båten blev en gädda på 96 cm (olika falla ödets lotter) Nu kan man nämna det myntade uttrycket vi hade i alla fall fint väder. Åt h.vete med vädret säger jag.
Mvh Vargen
5 båtar gick ut från Grums varav 2 gäddfiskare Robin fiskade fullt som ni ser här nedan. Den andra båten hade 5 st öringar topp på 83 cm. igår va det bra fiske (fy för den lede). DSC_0083