Grums Vinterträff 2013 Förlängd anmälningstid.

Publicerat november 15, 2013

Förlängd anmälan till Vinterträffen, anmälan görs här! Där det även står information om betalning mm.

Nu har ni ända tills torsdagen den 21/11 på er att anmäla er via hemsidan och bankgirot. Efteranmälan kan sedan göras på plats men då till förhöjd anmälningsavgift!

Ni som ska ut och tjuvträna i helgen ser även ut att få det guppigt.. hehe.

Den första fiskbara dagen under Vinterträffen kommer även användas som reservdag för KM-1 som ställdes in i våras på grund av isläget. Detta beslut togs på den senaste klubbtävlingen. KM-4 kommer köras på reservhelgen den 7 decmeber.

Ett stort glädjande besked är att 500 av de fiskar vi ska sätta ut nu snart har blivit märkta. Det ska bli intressant och se vart dessa kommer fångas!? Kalle var med på plats i Sävenfors när Sven-Erik Sköld från länsstyrelsen märkte våra fiskar. Imorse ringde även Janne från Sävenfors och meddelade att ALLA fiskar hade överlevt märkningen, ännu mer positivt! Visst ser öringen nedan välkonditionerad ut?